Dårlig holdning - Skæv ryg

af Heidi Jensen

For 3 år siden (2008) blev jeg anbefalet at prøve Kranio Sakral Terapi hos Liselotte. Det ændrede mit liv!!

Hvordan startede det hele


Jeg var startet hos en personlig træner og mit krop trængte virkelig til opmærksomhed og træneren foreslog at jeg fik styr på problemerne, for derefter at kunne mest mulig ud af træningen og ro på kroppen.Jeg havde store problemer med migræneanfald, ca. en gang om måneden, og næsten hver gang med ”aura”. Derudover havde jeg kæmpe problemer med nakke- og lænd. Der skal også siges, at jeg undervejs i forløbet hos Liselotte har fundet ud af, at jeg er hypermobil, hvilket gør at kroppen kan ”skride” ud.

I dag er situationen en helt anden. Jeg er sluppet HELT for mine migræneanfald og har næsten aldrig problemer med nakke og lænd!! Og har fået en helt anden livskvalitet!

Behandlingsforløbet


Ved første behandling fik kroppen lidt af et chok. Den var vind og skæv, og jeg kunne mærke, at hele kroppen sitrede. Allerede da jeg rejste mig fra briksen, kunne jeg mærke en stor forskel: Holdningen var en helt anden og de efterfølgende dage, fik jeg flere kommentarer på den flotte holdning. Jeg fik yderligere et par behandlinger og følte ret hurtigt at kroppen takkede ja og med det samme kunne jeg se, at migræneanfaldene forsvandt, hvilket var fantastisk!!

Jeg besøger stadig Lislotte et par gange om året. Hun småjusterer og samtidig giver hun mig et helt fantastisk pusterum. Jeg er som smør, når jeg forlader briksen og har ikke en eneste sted, der gør ondt. Jeg kobler fuldstændig af!

Om Lislotte


En ting er selve behandlingen, en anden er Lislotte :o) Hun er ene og alene fantastisk i alle henseende. Hun giver sig tid, hun skaber ro, hun koncentrerer sig ene og alene om dig og det du kommer med og så giver hun én et kæmpe pusterum.

Har du lyst til at prøve Kranio Sakral, men mener ikke, at du måske har de helt store problemer, så prøv det alligevel. Det er den skønneste tid du kan give dig selv. Ren terapi og stor velvære for krop og sjæl.

Jeg kan kun sende de allerbedste anbefalinger til Lislotte!! :o)

©2012 KST Huset