Diskusprolaps

af Helle Jessen

Jeg har de sidste 2 år, gået til Kranie-sakral terapi hos LiseLotte.

Jeg havde pådraget mig en diskusprolaps i nakken, havde de foregående 5 mdr været så smerteplaget, at jeg ikke kunne passe et arbejde. Jeg var indstillet til operation på neurkir. afd - men overlægen kunne ikke give mig nogen garanti for resultatet af operationen. Jeg ønskede ikke at gamble med operationen, og ad omveje, kom jeg i kontakt med LiseLotte.

Alene den ro og optimisme, som jeg blev modtaget med til min første behandling, gav mig håb og mod til at fravælge operationen i 1. omgang, og istedet lade mig behandle af LiseLotte. Efter 3-4 behandlinger kunne jeg mærke en bedring mht mine smerter, og mine fingre "sov" nu heller ikke hele tiden - det føltes som en stor sejr, at jeg tilsyneladende kunne droppe operationen.

Her 2 år efter, er jeg i det store og hele helt uden symptomer. Jeg kommer stadig jævnligt til behandlinger, lige så meget for at passe på mig selv. OG jeg er forlængst startet på at arbejde igen.

Under den meget blide behandling, oplever jeg meget ofte, at jeg tænker på, at det kunne være godt, hvis jeg også fik behandling "der eller der" - og uden ord, sker det forunderlige, at det fornemmer/mærker LiseLotte at min krop har brug for. Det er fantastisk. Jeg vil nødig undvære at komme hos LiseLotte.

©2012 KST Huset