Hvem er jeg

Jeg hedder Liselotte Orry Amby og er født i 1968. Jeg har en bred uddannelse bag mig.
I 1992 blev jeg uddannet sygeplejerske og har arbejdet indenfor medicinsk afd., Gynækologi, børneafdeling for de helt små og som hjemmesygeplejerske.

I år 2000 blev jeg uddannet sundhedsplejerske og har arbejdet med både småbørn og skolebørn og har i en periode også haft en del administrative opgaver.

I år 2005 startede jeg med at uddanne mig som Kranio-Sakral Terapeut hos Trine Rosenberg (www.kstakademiet.dk) og siden 2006 har jeg arbejdet halv tid med KST- behandlinger. Pr 1/1 2015 er jeg blevet selvstændig på fuld til.

I januar 2008 er jeg blevet Certificeret behandler og blev i 2009 RAB- godkendt Kranio-Sakral terapeut.

Jeg har følgende kurser:
KST l + ll + lll + IV + V + VI
Børn og KST: l + ll
Organmassage l + ll + lll
Ret ryg og nakke l + ll + lll
Bindevævsmassage
Løsne ansigt, hals og brystkasse
Turette og ADHD
Tinnitis
Supervision
Medianer, muskler og organer

Kursus for øvede ved KST-instituttet (Annie & Heather)
Kursus for øvede ved Uplegder (August Axelson)

Eksamen i Kranio-Sakral terapi fra kst-akademiet v Trine Rosenberg

Jeg er RAB-godkendt alternativ behandler af KST- foreningen.

Jeg har hele mit liv været glad for at ”bruge mine hænder” og have omgang med og drage omsorg for mennesker. Jeg har i mit professionelle og private liv haft erfaring med, at Kranio-Sakral terapien har kunnet påvirke menneskers liv på en helt forunderlig og skånsom måde og har været et rigtig godt supplement til det etablerede system.

At KST`en er så mild og samtidig årsagsbehandlende er lige netop det, der har tiltalt mig mest. Jeg er af den overbevisning, at vi på alle livets områder kommer længst, hvis vi bevæger os nænsomt frem og hjælper det på vej, der lige netop nu er i fokus . Det gælder både i samtale med folk – men også i samtale med kroppe for at sætte processer i gang.

I mit arbejde som Kranio-Sakral Terapeut har jeg mødt mange med ryg problemer (nok ikke så underligt), stress, hormonelle problemer, endometriose, bækkenløsning, piskesmæld, børn med koncentrations- og indlærings besvær, DAMP/ADHD, præmature børn, små børn med kolik, obstipations problematikker, gener efter hjerneblødning mm

©2012 KST Huset