Ret Ryg- og Nakke

KST-behandlignerne har til hensigt at rette kroppen til det optimale, og mange i vores hverdag har nakke- og rygproblemer.

Derfor kan det at rette hofter ryg og nakke være en stor del af behandlingen til at begynde med, for at kroppen kan fungerer optimalt.

Behandingen starter ved korsbenet og bækkenet og slutter i nakken ved den sidste nakkehvirvel – atlas. Mærkes der skævheder, rettes de op, og bindevæv, som er med til at styrke musklerne i at holde ryggen skæv, løsnes. Skuldrene og rygsøjlen løsnes med blid massage liggende på ryggen og der strækkes på skuldre og rygsøjle. Resultatet er umiddelbart og mærkes tydeligt. Herefter kan behandleren arbejde med de enkelte kranieknogler og på denne måde reparerer til en helhed.

Behandlingen er god næsten alle, men bl. a: Scheurmann, skoliose, slapt bækken, bækkenløsning, rygsmerter, diskos skader / prolaps, lindre smerter efter biluheld(piskesmæld / whiplash), dårlig holdning / krumning af ryggen, stillesiddende arbejde (museskader), migræne, stivhed i nakken mm.

©2012 KST Huset